Volg de match tussen KV Kortrijk en KV Oostende live, samen met vele andere supporters.

KV Kortrijk-KV Oostende: 0-0
1
De bal rolt in Kortrijk. Wat krijgen we te zien?
3
De thuisploeg krijgt snel een vrije trap op een mooie plek. De Sart gaat achter de bal staan.
4
De Sart krijgt de vrije trap niet voorbij de muur, ook de herneming via Lepoint levert niks op met de kop.
6
Goede actie van de Kerels. Mboyo kopt terug, maar dan kan er niemand goed aan de bal. De corner levert ook niks op.
9
Kortrijk blijft voorlopig baas, maar Faes & co kuisen vooralsnog alles goed op.
12
Kortrijk dwingt de bezoekers nog eens tot een redding en dus een nieuwe corner, maar de kopbal die daaruit volgt is niet gevaarlijk.
13
Aan de overkant een kopballetje van D'Haese, maar daar draait Bruzzese de handen niet voor om.
17
Dan toch ook een keertje Oostende, maar de schuiver van Canesin gaat naast.
19
Een corner voor KV Oostende, de bezoekers claimen een strafschop voor handspel, maar de ref gaat er niet op in. Of komt de VAR nog tussen?
22
Mboyo probeert het eens vanuit een erg scherpe hoek, maar de bal zoeft over.
25
Het begint stilaan wat aan te modderen, gelukkig houden de fans van beide ploegen er de sfeer nog wat in.
28
Nog eens een schotje van Oostende uit de tweede lijn, maar de bal zoeft opnieuw meters over. Neen, dit is geen leuke wedstrijd momenteel.
29
Nu vragen ook de thuisfans om een strafschop voor handspel, maar opnieuw gaat de ref er niet op in. Komt de VAR nu wél tussen?
30

30
Even leek Dierick naar de VAR te gaan kijken, maar toch niet uiteindelijk.
34

Goal
Doelpunt van Idrissa Sylla (Junior Fashion Sakala)
Daar is dan plots de 0-1. We waren al een beetje ingedommeld, maar de bal gaat wel tegen de touwen!
38
Oostende krijgt de vrije trap niet weg en de afvallende bal wordt door een arm geblokkeerd. Opnieuw geen strafschop ... of komt de VAR nu wél tussen? Dit is al het derde geval!
40
Aan de overkant nog eens een kopbal van Sylla, maar over.
43
We kabbelen nu echt wel richting rust, Kortrijk heeft een opdoffer te verwerken gekregen.
45+1
We krijgen er nog een minuutje bij in deze eerste helft. Nog eens een corner voor de Kerels, uiteindelijk via Mboyo komt er nog een tweede hoekschop van.

Scheidsrechter
Rust
KV Kortrijk - KV Oostende: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:47
Rusten met 0-1 na matige eerste helft
Veel was er niet te zien in het Guldensporenstadion, maar KV Oostende staat wel op voorsprong.
46
De bal rolt opnieuw in Guldensporenstadion
De bal rolt opnieuw in Kortrijk. Wat krijgen we nog te zien?
48
Schotje van Sakala, maar ver naast de kooi van Bruzzese.
51
Canesin heeft Van Der Bruggen lelijk mee, hij zijgt neer. Dat ziet er niet goed uit.
53
Daar is Sakala met dé mogelijkheid op de 0-2, maar hij tikt de bal net naast de kooi.
56
Vargas staat klaar om in te vallen, ondertussen is het wachten op kansen voor Kortrijk - dat toch achterstaat.
58
Vervangen Robbie D'Haese
Ingevallen Ronald Vargas

60
Mboyo met de inzet, maar hij krijgt de bal niet voorgezet. Wel een hoekschop voor de Kerels.
60
De Sart kopt de hoekschop naast en lijkt zich bovendien geblesseerd te hebben bij de actie.
63
Het blijft op en neer gaan, maar zonder echt grote kansen.
66
Vervangen Hannes Van der Bruggen
Ingevallen Jovan Stojanovic

67

Goal
Doelpunt van Eric Ocansey (Jovan Stojanovic)
Bam, uit het niets de gelijkmaker. Ocansey trapt bijzonder hard voorbij Dutoit vanuit een scherpe hoek.
68
Bijna Ocansey met zijn tweede in twee minuten, maar hij staat buitenspel!
72
De Sart ziet zijn vrije trap er rechtstreeks aankomen. Er komt niemand aan, maar Dierick fluit wel voor buitenspel. De Sart is al gaan vieren.
72

Goal
Doelpunt van Julien De Sart (Onbekend Onbekend)
Dat dit vijf minuten moet duren om te zien dat het doelpunt is ... Er is nog werk aan de VAR-winkel!
74
Na drie minuten wachten gaat Dierick kijken op aangeven van de VAR. Wat nu?
76
Vervangen François Marquet
Ingevallen Renato Neto

76
 Gele kaart voor Kévin Vandendriessche

79
Wat krijgen we nog? Ook Neto staat klaar om zijn debuut te maken.
83
Nog eens een vrije trap voor Oostende, maar geen problemen voor Bruzzese. Oostende is de schwung wat kwijt.
83
 Gele kaart voor Julien De Sart

85
Mboyo haalt ... Dierick onderuit. Nu hebben we alles wel gezien denk ik.