Volg de match tussen SK Beveren en Moeskroen live, samen met vele andere supporters.

1
De bal rolt op de Freethiel
Jasper Vergoote heeft de wedstrijd op gang gefloten.
3
Waasland-Beveren neemt de wedstrijd meteen in handen. Een eerste kans gaat voorlangs, niet veel later trapt Koita wild over.
7
Daar is ook Moeskroen een eerste keer. Bakic trapt, maar Jackers redt.
10
Moeskroen heeft de wedstrijd in handen genomen. De bezoekers dwingen een eerste hoekschop af.
11
Badibanga stuurt Dierckx diep. Die bedient Durmishaj, maar die werkt zwak af. We kijken naar een leuk wedstrijdbegin.
17
Nu dringt de thuisploeg opnieuw aan. Maar de laatste pass ontbreekt voorlopig.
19
Het spel gaat goed op en neer, maar het is nog wachten op de eerste grote kans.
24
Jubitana haalt uit van buiten de zestien. Butez redt.
27
Bakic komt slecht neer en schreeuwt het uit van de pijn. zijn wedstrijd zit er op.
30
Vervangen Marko Bakić
Ingevallen Nemanja Antonov

32

Goal
Doelpunt van Aleix García Serrano (Nemanja Antonov)
Garcia kopt Moeskroen op voorsprong. Vaak is de bal nog niet in de buurt van Jackers geweest, maar de 0-1 staat dus wel op het bord.
39
De thuisploeg is van slag sinds het tegendoelpunt. Het vergeet te voetballen in deze fase van de wedstrijd.
43
We naderen stilaan de rust. Krijgen we nog een kans voor de pauze?
45+1
We krijgen drie minuten extra.

Scheidsrechter
Rust
Waasland-Beveren - Moeskroen: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is op gang gefloten.
51
De tweede helft is begonnen zoals de eerste: de bal gaat goed op en neer, zonder (grote) kansen.
51
Vervangen Rafal Pietrzak
Ingevallen Benjamin Van Durmen

52
Koita haalt stevig uit, maar zijn schot gaat in het zijnet.
55
Koita krijgt een stevige duw van De Medina op de rand van de zestien. Vrije trap voor de thuisploeg op een interessante plek.
59
Gelijkmaker van Waasland-Beveren afgekeurd
Waasland-Beveren lijkt er 1-1 van te maken op de vrije trap, maar de VAR komt tussenbeide. Minuten later wordt het doelpunt afgekeurd voor buitenspel.
61
 Gele kaart voor Sami Allagui

65
Het thuispubliek dat tijdens de zware nederlaag tegen Charleroi van drie weken geleden nog enorm positief bleef, begint nu toch wat te morren.
65
Vervangen Fiorin Durmishaj
Ingevallen Thomas Agyepong

70
De tijd begint stilaan te dringen voor de thuisploeg. Voorlopig kunnen ze Butez amper bedreigen.
70
Vervangen Beni Badibanga
Ingevallen Yuki Kobayashi

72

Goal
Doelpunt van Jur Schrijvers (Daam Foulon)
Nu is het wél raak voor de thuisploeg. Badibanga stuurt Foulon diep, die levert een goede voorzet af en Schrijvers werkt af. 1-1.