Volg de match tussen Cercle Brugge en Eupen live, samen met vele andere supporters.

1
Cercle Brugge-Eupen: 0-0
1
De bal rolt!
Na een minuut stilte voor een overleden supporter zijn we er hieraan begonnen in het Jan Breydelstadion. Wie begint het best aan de kelderkraker?
2
Penaranda glipte bijna weg, maar de Cercle-defensie stond goed te letten
4
Eerste schot op doel van de thuisploeg. Gory heeft ruimte en zet zich goed door, maar besluit zeer matig op De Wolf, die zo meteen opgewarmd is
6
Penalty voor de thuisploeg na VAR-tussenkomst
Gory krijgt zijn tweede mogelijkheid van de wedstrijd, maar stuit op de Wolf. De VAR beslist na tussenkomst dat er sprake is van handspel van een Eupense verdediger en dus penalty
11
Peeters zet Cercle op rozen!
Cercle opent de score op de stip via Stef Peeters. Een droomstart voor de Vereniging
12

Goal
Doelpunt van Stef Peeters

15
Taravel haalt Toyokawa onderuit op een interessante plaats voor een vrije trap, die wordt kort gegeven maar levert uiteindelijk niets op
19
Eupen probeert nu toch het initiatief te nemen en heeft even balbezit, maar de Oostkantonners vinden voorlopig geen openingen
23
Weinig te beleven voorlopig hier in Jan Breydel. Cercle vindt het wel goed zo, Eupen lijkt niet bij machte om de Vereniging pijn te doen
34
We snakken naar de rust. De vroege voorsprong voor de thuisploeg lijkt de wedstrijd geen goed te hebben gedaan
39
Nu toch even opwinding. Badiashile lost een bal in de rechthoek en Toyokawa is bij de pinken. De Japanner legt het leer af, maar Bolingi besluit naast
42
Eindelijk nog eens Cercle
Het publiek krijgt eindelijk reden om op te veren. Biancone zet zich door tot op de achterlijn en bereikt Foster. Die krijgt het leer net niet goed genoeg op de slof en besluit ver naast. Eindelijk nog eens Cercle.
45
Einde eerste helft
De Cremer verlost ons uit ons lijden. Peeters zette de thuisploeg al na tien minuten op voorsprong op de stip, maar daarna volgde het grote niet. Eupen wil wel, maar kan niet. Cercle kan misschien wel, maar lijkt het wel goed te vinden zo.
45
 Gele kaart voor Siebe Blondelle

Scheidsrechter
Rust
Cercle Brugge - Eupen: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Kan Cercle zijn voorsprong vasthouden?
De Cremer fluit de tweede helft op gang. Een troost: die kan onmogelijk nog slechter zijn dan de eerste, al weet je natuurlijk maar nooit.
52
Vervangen Lyle Foster
Ingevallen Kylian Hazard

52
Kylian Hazard komt op het veld. Foster ruimt plaats voor de Belg. Misschien zorgt hij wel voor de broodnodige animo in deze wedstrijd
53
Toyokawa krijgt een botsende bal in zijn loop na goed verlengen van Bolingi, de Japanner besluit wel huizenhoog over. Eerste keer dat Eupen komt piepen in de tweede helft
54
 Gele kaart voor Kouame N'Guessan

57
Kouame laat de deklat trillen
Opeens is de thuisploeg wakker. Kouame haalt knap uit met zijn linker en laat de daklat trillen
58
Het publiek gaat even achter groen-zwart gaan staan en de thuisploeg drukt eindelijk eens het gaspedaal in. Eupen laat zich echter niet onbetuigd en neutraliseert die druk met viriele duels
63
Peeters zet zich achter een vrijschop op een leuke positie. Moeilijke hoek voor een linkervoet en het leer zoeft dan ook enkele meters naast
65
Goeie actie van invaller Hazard. De kleine dribbelaar haalt de acherlijn en legt terug, maar de Eupense defensie kan het leer net voor Stef Peeters wegwerken
66
Vervangen Yuta Toyokawa
Ingevallen Carlos Embalo

66
Koch ontsnapt aan rood
Hazard wordt het straatje ingestuurd en wordt al dan niet foutief afgestopt door Koch. Moeilijk te zien of het wel degelijk een overtreding was, maar indien wel moet Koch eigenlijk van het veld gestuurd worden want Hazard had een vrije baan naar doel