Lebeke-Aalst
Lebbeke KSK
Datum: 04/11/2007 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stadion Lebeke-Aalst
Terecht gelijkspel in Lebeke - SK Lebbeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terecht gelijkspel in Lebeke - SK Lebbeke
Foto: © SC

Met een punt werden beide opponenten eigenlijk nog goed beloond. De schrik om te verliezen zat er duidelijk goed in.
 
Een voorzichtige thuisploeg vatte zijn opdracht aan met een spits. De partij kende een rommelig verloop. De misverstanden stapelden zich op en dus was het huilen met de pet op. Langs de broertjes Chabaan kon Lebeke wel een paar keer echt dreigen.
 
Onmiddellijk na de hervatting werkte De Zutter onbegrijpelijk een totaal ongevaarlijke bezoekende voorzet bijna in eigen doel. Direct daarop ontsnapten de bezoekers aan de openingstreffer. R. Chabaan schoot voorlangs. Het spelpeil bleef doorgaans van een bedenkelijk allooi. Bij het ingaan van het slotkwartier miste Vye van kortbij en zag Van Lokereneen poging van de lijn geveegd. Toen de ingekomen Van Damme knap Van Lokeren bereikte en Baert tegen diens lob geen verhaal had, leek Lebbeke de zege binnen handbereik te hebben. Berckmoes keerde even later een poging van Guldemont, doch het terugspringende leder werd door Vye binnen gekopt.
 
SK LEBEKE AALST: Baert, Guldemont, Steurbaut, Janssens (80’ Nevejans), Reybrouck, De Zutter, Versypt (69’ Vye), M. en R. Chabaan, De Gieter en Van Hoomissen.
 
SK LEBBEKE: Berckmoes, Vermeir, Van Lokeren, De Grande, Van Baeveghem, Van Der Bruggen (71’ Van Damme), Rooms, Vertongen, Coppens, Van Schoor (74’ Redolfi) en Vermeerschen.
 
Doelpunten:78’ Van Lokeren 0-1, 84’ Vye 1-1.