Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stedelijk Voetbalstadion Eeklo
Vrasene onderuit bij Eeklo
Gentil Dossche

Na de overwinning van vorig weekend tegen Terjoden-Welle is KFC Vrasene er niet in geslaagd punten te oogsten bij FC Eeklo. In een zeer povere wedstrijd kwam Vrasene op voorsprong, maar daarna snel op achterstand. Vrasene kon uiteindelijk geen enkele aanspraak maken op een punt, en dus won de minst slechte ploeg van de avond.

Het eerste kwartier was zwaar ondermaats waarbij beide ploegen steeds balverlies leden. In de 27' werd Raaymakers neergehaald binnen de 16 meter. Kenny Raaymakers zette zelf de strafschop om. De bezoekende vreugde was echter van korte duur. Een minuut later kwam Eeklo dreigen met een voorzetschot, maar Schaep kon de bal nog net vanonder de lat tikken. Op het halfuur was het wel raak voor de thuisploeg. Na een ingestudeerde vrije trap kon Annicaert de gelijkmaker tegen de touwen werken. Nog geen 3' later stond Eeklo op voorsprong. Na een kopbal kreeg Maes de bal tegen de hand, en Annicaert scoorde zijn 2de van de dag.

Ook in de tweede helft kon Vrasene bijna geen enkele kans bijeen voetballen. Kort na het uur kreeg Mertens een uitstekende kopkans van zeer dichtbij. Schaep had een uitstekende redding in huis. In de toegevoegde tijd wist Eeklo dan toch nog te scoren. Een afvallende bal werd terug over het pak gegooid en Mertens kon de eindstand tegen de touwen trappen.

Volgend weekend komt Berlare op bezoek. Supporters op post !

Doelpunten: 27' Raaymakers 0-1; 31' en 34’ Annicaert 1-1 en 2-1; 92’ Mertens 3-1