Eendracht Opstal
Terjoden-Welle
Datum: 30/08/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 1
Terjoden overklast Opstal in eigen huis
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden overklast Opstal in eigen huis
Foto: © SC

Slechts een tiental minuten kon de thuisploeg de bezoekers van zich afhouden. Terjoden heerste, al was het wachten tot het slot om dit ook te verzilveren.

Eendracht Opstal had zich zijn debuut in 1ste provinciale ongetwijfeld anders voorgesteld. Na de studieronde nam Terjoden de match in handen, echter met slechts één echte kans in de eerste helft. Benjamin Haentjens kon samenspel De Roeck – De Mol ongedaan maken.

De thuisgoalie bleef de enige op peil en verijdelde acties van De Rouck en De Roeck. Na mistasten achteraan bij Opstal kreeg Terjoden wat het verdiende. De Roeck liet de kans niet liggen. Even later knalde De Meester op de paal.  Kort voor affluiten besliste De Coen definitief het verdict.

Opstal : Haentjens, Van Der Elst (85' Sarens), Decuypere, Lorenzo, Gyselinck, Buys, Sesay, Harnie, Maes (85' Goncalves), Wende, Van Hoomissen (46' Rottiers)


Terjoden-Welle : G. De Backer, De Paepe, Van Den Brande, J. De Backer, De Meester, Bellon (84' Moock),  De Roeck (75' De Coen), De Rouck, Dooremont, Van  Acker, De Mol (65' Malfroid)

Doelpunten : 73' De Roeck 0-1, 83' De Coen 0-2