Kemzeke
Waarschoot
Datum: 25/10/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke hijst zich naast Waarschoot na nipte winst
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke hijst zich naast Waarschoot na nipte winst
Foto: © SC

Hoewel het resultaat voor beide ploegen van groot belang was, toch was de wedstrijd er een om vlug te vergeten. Kemzeke hield de punten thuis en deelt nu de rode lantaarn met Waarschoot en Eine.

Bijna en net niet bleken de uitdrukkingen die het meest van toepassing waren in een match waarin amper kansen te noteren vielen. Van Laken probeerde het van op afstand maar miste de goede richting. Vleeschouwer was attent bij een vrije trap van D’Hooge. De Zutter vlamde een paar meter naast. Enige opwinding kwam er pas toen Autekie zich bijna verkeek op een hobbelend schot van Peirsman. Silverans miste op een haar na een own-doelpunt. Roman nam Vleeschouwer op de korrel en Amesian testte de vuisten van Autekie.

Weinig verbetering na de rust met opnieuw enkele halve kansen. D’Hooge en Van Hoyweghen misten de goede richting. Aan het uur stuurde Ruymbeke de bal naar Van Laken. Autekie kon de aanvaller nog afstoppen maar was kansloos tegen de rebound. Waarschoot wou wel maar kon niet en Kemzeke zocht nu de counter. Buedts rondde een collectieve aanval af op de bovenkant van de deklat. In blessuretijd geraakte Van Laken niet voorbij de bezoekende portier.

Kemzeke: Vleeschouwer, Ruymbeke, Peirsman, Saman, Silverans (29’ Buedts), De Wilde (63’ Vereecken), Antheunis, Van Laecke, Amesian (77’ Joos), Van Hoyweghen, Ruys.

Waarschoot: Autekie, Van Hyfte, Versichel (70’ Lootens), De Wulf, De Zutter, Andries, D’Hooge, Cornelis (74’ Larbie), De Buysser, Roman, Berckmoes.

Doelpunt: 59’ Van Laken 1-0.

Gele kaarten: Vereecken, Van Laken