Bambrugge RC
KVV Zelzate
Datum: 16/10/2011 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 7
Bambrugge in blessuretijd onderuit tegen Zelzate
Gentil Dossche
| 0 reacties
Bambrugge in blessuretijd onderuit tegen Zelzate
Foto: © SC

Met een strafschopdoelpunt in blessuretijd pakte Zelzate zijn eerste driepunter van het seizoen en brak meteen de ongeslagen reeks van Bambrugge af. De thuisploeg dacht te snel de schaapjes op het droge te hebben.

De bezoekers begonnen vrank en vrij aan de match en Jacobs stuurde Radwidjan in het straatje maar Broeckaert kon net niet bij de voorzet (3’). Bambrugge reageerde via Wantens die De Durpel bediende maar die werd afgeblokt. Even later was Braekman attent op een kopbal van Arnolis. De Durpel zette de bezoekers constant onder druk maar afwerken zat er net niet in. Toen Joren Hebberecht de bal met de hand beroerde ging deze op de stip. Braekman ranselde penalty van De Durpel uit zijn doelvlak.

Na de koffie was het acht minuten wachten op de eerste kans maar het was wel meteen raak. De bal raakte niet weg voor het doel van Braekman en Keymolen schoot de derde kans na elkaar binnen. De thuisploeg leek tevreden met de stand en liet Zelzate komen. Een schot van Erkoç werd afgeblokt en een kwartier voor het einde kopte diezelfde Erkoç een voorzet van Radwidjan op de lat. De bezoekende trainer bracht jong aanvallend geweld tussen de lijnen en dat loonde. Vandevyvere kopte een hoekschop van El Boutzakhti tegen de netten (81’). In blessuretijd stuurde De Maesschalck Radwidjan diep op rechts. Deze omspeelde zijn verdediger en ging dan vlot neer. Tot grote woede van het thuispubliek ging de bal op de stip en Joren Hebberecht nam de kans in dank aan.

KRC Bambrugge: De Temmerman, Van De Vijver, Keymolen, Wantens (84’ Souffriau), Arnolis, De Vis, Haelterman (70’ Coetsiers), De Durpel (75’ Van Tittelboom), De Coninck, Rooms, Van den Bergh.

KVV Zelzate: Braekman, Druwé, Vandevyvere, Joachim Hebberecht, Joren Hebberecht, Jacobs (44’ Erkoç), Dierickx, Broeckaert (66’ Behiels), Radwidjan, El Boutzakhti, Mortier (78’ De Maesschalck).

Doelpunten: 54’ Keymolen 1-0, 81’ Vandevyvere 1-1, 91’ Joren Hebberecht 1-2.

Gele kaarten: Joren Hebberecht en Tom Rooms