Moeskroen - KV Oostende

Moeskroen met zes op zes na winst tegen Oostende
bart ver elst
| 0 reacties
Moeskroen met zes op zes na winst tegen Oostende
Foto: © photonews

Moeskroen-Péruwelz is alleen leider in groep B na een 2-0 overwinning tegen KV Oostende. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong via Gano en in het slot kon Badri nog de 2-0 maken. Dankzij het puntenverlies van Lokeren is het nu alleen leider in groep B.

De thuisploeg wou zich bewijzen na de heisa van de voorbije week in verband met de toegekende licentie. Na een kwartier spelen kwamen de Henegouwers reeds op voorsprong nadat een goede voorzet van Rodelin door Zinho Gano werd binnengekopt.

Oostende kwam gaandeweg beter in de wedstrijd en het was Musona die dé kans op de gelijkmaker liet liggen. Alleen voor Dumesnil besloot de Oostende-speler een metertje naast. 1-0 was ook de ruststand in Moeskroen-Oostende.

Slordige tweede helft

De tweede helft bracht niet veel beterschap bij de bezoekers. De thuisploeg nam het heft in handen en wou op zoek naar dat tweede doelpunt, maar met weinig uitgespeelde kansen. De combinaties waren slordig en de opbouw onverzorgd. Kansen waren amper te noteren bij de bezoekers.

De kustjongens mochten ook nog eens met zijn tienen verder na een tweede gele kaart voor Sébastien Locigno. De betere kansen waren nog voor de Henegouwers en een doelpunt van Brillant werd nog terecht afgekeurd wegens handspel.

In het absolute slot wist Badri nog voor de 2-0 te zorgen en zo komt Moeskroen alleen aan de leiding in groep B. Oostende komt zo op een troosteloze laatste plaats met 0 punten.

Goals

2
0

Balbezit

52
48

Aanvallen

58
70

Gevaarlijke aanvallen

28
33

Schoten op doel

2
4

Schoten naast/over doel

7
2

Geblokkeerde schoten

3
2

Hoekschoppen

4
6

Buitenspel

2
0

Fouten

16
15

Vrije trappen

15
18

Doeltrappen

4
10

Inworpen

23
22
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Play-off 2