Doelman Bostyn zorgt met kopbal voor assist in dol slot van Essevee - Moeskroen

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 0 reacties
Doelman Bostyn zorgt met kopbal voor assist in dol slot van Essevee - Moeskroen
Foto: © photonews

Een gezapige pot voetbal tussen Zulte Waregem en Moeskroen leverde uiteindelijk wel vier doelpunten op. Pas in minuut 93 viel de gelijkmaker.

Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden in play-off 2 nog niet al te veel laten zien en waren nog op zoek naar hun eerste overwinning in de eindstrijd. De twee wedstrijden in de reguliere competitie (0-0 en 2-2) indachtig was het dus de vraag wie eens zou winnen.

Roteren

Francky Dury en Bernd Storck zijn volop bezig met roteren en het kansen geven aan de jeugd, al was het maar om naar de kern van volgend seizoen toe te kijken welk vlees er allemaal in de kuip zit. Zelfs Gouden Stier Harbaoui zat op de bank, Mathieu De Smet kreeg zijn debuut.

Aan alles zag je dat de wedstrijd in het Regenboogstadion er eentje zonder echte inzet was. Niet dat men niet probeerde om doelpunten te maken en er waren ook best wel wat kansen, maar de intensiteit lag laag en het tempo ging zelden echt de hoogte in.

Opnieuw gelijkspel

Dat we gingen rusten met 0-0? Het leek niet eens zo abnormaal. Dan werden we na de koffie méér verwend. Mohamed trapte de bezoekers met een pegel van ver op voorsprong, nadat een hoekschop niet wegraakte deed Bürki hetzelfde voor de thuisploeg.

Essevee leek even aanstalten te willen maken op meer, maar liet de voet snel opnieuw van het gaspedaal. Meer zelfs: de bezoekers namen het opnieuw over en uit een hoekschop viel de 1-2 via Frank Boya, ondanks vele reddingen van doelman Bostyn.

Essevee probeerde nog, in het absolute slot van de match lepelde hij met een kopbal op een corner nog een assist richting Bjordal. Die scoorde de de 2-2, meteen het einde van de wedstrijd. 

Meer nieuws

Meer nieuws

Play-off 2

 Europa League Play-offs - Finale
Antwerp Antwerp 3-2 Charleroi Charleroi