Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Volkswagenstadion
Wolfsburg op een diefje voorbij Frankfurt
Ruben Verhaeghe

VfL Wolfsburg won na een matige partij met 1-0 van Eintracht Frankfurt voor 17 121 troeschouwers.

Doelman Ochs van Frankfurt maakte zijn competitiedebuut. Coach Friedhelm Funkel heeft de ploeg die tegen Bayern met 0-1 verloor op verschillende posities gewijzigd. Spycher start voor de eerste keer dit seizoen niet in de basis. De bezoekers startten de wedstrijd zeer verdedigend met Amanatidis als enige spits. De grootste kans op de openingstreffer kwam van Stefan Lexa maar Wolfsburg werkte zijn schot in corner. In de 35ste minuut scoorde Klimowicz de enige goal van de wedstrijd en zette daardoor de 1-0 eindstand op het scorebord.

In de tweede helft veranderden de bezoekers hun speelstijl en begonnen meer aan te vallen. Helaas had dat bij Wolfsburg een omgekeerd effect want die concentreerde zich op het behouden van de voorsprong. De match zat dus volledig op slot en de thuisploeg won.