Speeldag: Speeldag 14
Stadion: AWD-Arena
Schalke knokt zich naar de zege
Philippe Crols

Schalke 04 heeft nog eens weten aan te knopen met een zege. Het won op bezoek bij Hannover na een hele leuke pot voetbal. Het werd uiteindelijk 2-3.

Veel was er nog niet gebeurd toen een fout van Bajramovic op Huszti de thuisploeg een strafschop opleverde. De middenvelder zelf zette zich achter de bal en scoorde. Hannover nam het commando nu over, maar enkele minuten voor rust liep het toch tegen de gelijkmaker aan. Kuranyi kopte de 1-1 binnen. Dat was ook de ruststand.

Veel actie na rust, want al na vijf minuten had Kuranyi opnieuw raak getroffen. Hij stond volledig ongedekt en kon zo de 1-2 scoren. Lang duurde de bezoekende vreugde niet, want Huszti scoorde ook zijn tweede van de middag. Op het uur was het opnieuw de beurt aan de bezoekers. Deze keer gaf Kuranyi de assist en werkte Altintop af. De thuisploeg maakte vanaf dan druk. In de absolute slotfase kwam het via Huszti ook nog dicht bij de gelijkmaker, maar het bleef 2-3.