Speeldag: Speeldag 19
Stadion: AWD-Arena
Karlsruhe en Hannover spelen gelijk
Philippe Crols

Karlsruhe ging zaterdagmiddag op bezoek bij Hannover. Een duel tussen de twee revelaties tot dusver. De bezoekers leken lange tijd op weg naar de drie punten, maar Rosenthal maakte er op het einde nog 2-2 van.

Bij Hannover kon men opnieuw een beroep doen op de ervaren verdediger Tarnat. Hij was er vanop de eerste rij getuige van dat er het eerste halfuur eigenlijk weinig gebeurde in de wedstrijd tussen de twee verrassingen van de Bundesliga. Hajnal probeerde wel goede acties op te zetten, maar slaagde verre van altijd in zijn opzet. Toen iedereen zich al bij een 0-0-ruststand had neergelegd werden de toeschouwers plots wakkergeschud door een goal. Balitsch verwerkte een vrijschop in doel, 1-0. Dat gebeurde een minuut voor rust.

De bezoekers werden tijdens de rust blijkbaar eens goed op hun plaats gezet, want er was meteen meer animo na rust. Op het uur was de gelijkmaker ook een feit. Kennedy zette zijn ploeg op 1-1. Karlsruhe ging erop en erover. Drie minuten na de 1-1 maakte Hajnal er op aangeven van Eichner 1-2 van. De thuisploeg kreeg nauwelijks nog wat voor mekaar, maar toch kwam de gelijkmaker er nog. Enkele minuten voor tijd ramde Rosenthal de bal in de kruising. Hij zorgde zo voor de puntendeling.