livLiverpool FC
Charlton Athletic
Datum: 04/03/2006 18:15
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Anfield Road
Liverpool kan niet scoren
Kristof Blomme
| 0 reacties
Liverpool kan niet scoren
Foto: © SC

Liverpool moest het thuis opnemen tegen Charlton. De Reds bleven steken op een scoreloos gelijkspel. Het komt nu wel alleen op plaats twee, maar Manchester United heeft twee wedstrijden minder op de teller.

Liverpool begon het best aan de partij. Heel vroeg had de thuisploeg al op voorsprong kunnen staan. Hreidarsson kreeg de bal verkeerd op de voet, maar Myhre redde knap. Charlton dacht enkel aan verdedigen en daar vond Liverpool geen antwoord op. Vlak voor de pauze kon Cissé toch tot twee keer toe aanleggen. Hij vond evenveel keer de bezoekende goalie op zijn weg.

Na de pauze kregen we hetzelfde spelbeeld. Liverpool probeerde wel, maar Charlton stond stevig te verdedigen. Cissé kon de bal toch eens voor doel brengen. Daar stond Crouch op de goede plaats, maar zijn kopbal ging recht op Myhre. Op het einde kwam Charlton plots ook eens opzetten. Het was Euell die trapte. Zijn poging verdween echter naast. Op het einde leek Fowler zijn ploeg toch nog de overwinning te bezorgen. De spits kreeg een mislukt schot van Gerrard in de voeten en werkte beheerst af. De ref besliste het doelpunt af te keuren omdat Cissé in buitenspelpositie stond. De beginscore stond dus ook op het einde nog op het bord.