Speeldag: Derde voorronde (Terug)
Stadion: Valeri Lobanovski Kiev
D. Kiev heeft geen kind aan Sp. Moskou
Philippe Crols

Dinamo Kiev heeft zich ten koste van het Russische Spartak Moskou weten te plaatsen voor de Champions League. De club uit Oekraïne had niet de minste problemen met de Russen.

De heenwedstrijd had Dinamo Kiev namelijk ook al ruim gewonnen. Twee weken geleden werd het in de Russische hoofdstad 1-4. Nu boekte Dinamo Kiev ook een 4-1-overwinning.

De thuisploeg stond vrijwel meteen op voorsprong. Na vier minuten trof Aliyev al raak. Dinamo Kiev verdubbelde halverwege de eerste periode de score via Bangoura. 2-0 was ook de ruststand.

Spartak Moskou moest dus zes maal scoren na rust wilde het zich nog kwalificeren en het begon ook nog wel heel goed. Dzuba zorgde onmiddellijk voor de 2-1, maar al even snel had Milevskiy er al weer 3-1 van gemaakt. Diezelfde speler legde de 4-1-eindstand een kwartier voor tijd vast.