Volg de match tussen FK Ekranas en Anderlecht live, samen met vele andere supporters.

FK Ekranas: Emilijus Zubas, Yani Urdinov, Ignas Dedura, Mantas Samusiovas, Vytautas Luksa, Aurimas Kucys, Marko An?elkovi?, Aurimas Vertelis, Arsenij Bujnickij, ?ilvinas Kymantas, Egidijus Varnas.
Anderlecht: Silvio Proto, Denis Odoi, Olivier Deschacht, Hugues Bedi Mbenza, Behrang Safari, Lucas Biglia, Sacha Kljestan, Dennis Praet, Guillaume Gillet, Tom De Sutter, Oleksandr Iakovenko.
1
De wedstrijd is begonnen.
4
Anderlecht heeft in de openingsfase geen haast. Dat hoeft ook niet, want paars-wit heeft een voorsprong van 5-0.
8

Goal
Doelpunt van Sacha Kljestan (Onbekend Onbekend)
Doelman Zubas duwt een voorzet van GIllet in de voeten van Kljestan die makkelijk de bal in doel kan duwen: 0-1 voor Anderlecht.
12
Zubas redt een poging van Tom De Sutter.
15
Varnas mag alleen voor Proto komen, maar hij besluit net naast! Dit was de beste kans voor Ekranas.
25
 Rode kaart voor Emilijus Zubas
Zubas haalt de doorgebroken Gillet neer en krijgt rood. Bovendien strafschop voor Anderlecht!
27
Reservedoelman Kauneckas redt de strafschop van Gillet. Strafschoppen nemen blijft een probleem voor RSCA.
29

Goal
Doelpunt van Dennis Praet (Sacha Kljestan)
Even later is het toch 0-2. Praet scoort op aangeven van Kljestan de 0-2.
32
Een vrije trap van Iakovenko wordt in twee tijden gestopt door Kauneckas.
34
Een schot van Praet belandt op de paal.
39
Weer verschijnt Varnas alleen voor Proto, ditmaal na een misser van Mbenza. Hij kan echter niet profiteren en duwt de bal te ver voor zich uit.
45

Goal
Doelpunt van Oleksandr Iakovenko (Denis Odoi)
Het is opnieuw een gezondheidswandeling voor Anderlecht. Iakovenko kopt een voorzet van Odoi in de blessuretijd van de eerste helft tegen de netten: 0-3.

Scheidsrechter
Rust
Anderlecht gaat met een comfortabele voorsprong rusten en mag nog een helft tegen tien spelen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.