Datum: 08/08/2012 19:00
Competitie: Champions League
Speeldag: Derde voorronde (Terug)
Stadion: Aukstaitija Panevezys
Live Anderlecht start met Praet en Iakovenko
Fabian Morren
| 0 reacties
Anderlecht start met Praet en Iakovenko
Foto: © SC

Anderlecht kan de kwalificatie voor de volgende voorronde in de Champions League al niet meer ontglippen. De terugwedstrijd in Ekranas is niet meer dan een verplicht nummer. Dus stelt coach John van den Brom niet zijn sterkste elftal op.

Dieuemerci Mbokani mocht thuisblijven en ook van Milan Jovanovic is geen spoor. Mbemba en Praet krijgen hun kans in het elftal. Ook Tom De Sutter mag zich andermaal bewijzen.

“Praat speelt. Leeftijd maakt niet uit, ik kijk altijd naar de kwaliteiten van de speler”, zegt Van den Brom. “Ik heb een aantal jongens thuisgelaten. Mbokani ligt ziek in bed, Jovanovic en Wasilewski hebben problemen met een synthetisch veld. Zo komen er plekjes open en daar gaan we gebruik van maken.”

Anderlecht won de heenwedstrijd overtuigend met 5-0. Paars-wit wil na het mislopen van het geld van de transfer van Matias Suarez absoluut het CL-geld. Dan moet het na deze voorronde er nog één overleven. 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Ekranas daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 137 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Ekranas strijkt u 750 euro op.

Meer nieuws