Competitie: Europa League
Speeldag: 1/8 Finales (T)
Stadion: Vasil Levski Stadion Sofia
Levski schakelt Udinese uit

Levski Sofia zit in de volgende ronde van de Uefa Cup. Ondanks dat het vroeg in de wedstrijd op achterstand kwam, scoorde de ploeg van Stanimir Stoilov nog twee keer. Door de 0-0 uit de heenwedstrijd gaat Levski dus naar de volgende ronde.

Voor Udinese was deze wedstrijd van ondergeschikt belang. Doordat men in de competitie maar twee puntjes boven de eerste degradatieplaats staat, is overleven in de Serie A belangrijker dan de Uefa Cup. De Italiaanse ploeg liet dan ook maar liefst negen basisspelers thuis.

Toch startte de ploeg uit Udine goed wat hen in de 22ste minuut de voorsprong opleverde. Roberto Baronio dropt een vrije trap in het strafschopgebied van Levski en de thuisploeg krijgt de bal niet goed weg. Vidigal bedient daarop Fernando Tissone die de bal in doel trapt. Op dat moment moet Levski tweemal scoren wil men zich kwalificeren. De wedstrijd gaat goed op en neer, maar voor de rust wordt er niet meer gescoord.

In de tweede helft duurt het niet lang eer Levski het doel vindt. Cédric Bardon speelt vanop links de bal naar Lucio Wagner, die legt de bal achteruit waarop Daniel Borimirov hem in doel schiet. In die 63ste minuut komt er voor Levski dan ook het doelpunt van de kwalifiactie. Hristo Yovov speelt de bal door naar Lucio, die placeert hem op het hoofd van Igor Tomasic en de volgende seconde ligt de bal in doel. Aangezien er daarna niet meer gescoord wordt, plaatst Levski Sofia zich voor de volgende ronde van de Uefa Cup ten nadele van Udinese.