Stadion: Apostolos Nikolaidis stadion Athene
Panathinaikos en Palermo winnen
Dirk Pieters

Eintracht Frankfurt - Palermo: 1-2

Palermo deed donderdagavond een uitstekende zaak. De Italiaanse club won zijn eerst uitwedstrijd in de Uefa-beker met 1-2 op het veld van Frankurt. De Siciliaanse club kwam wel eerst op achterstand na een doelpunt van Streit, maar in de tweede helft veranderde de situatie helemaal. Brienza en Zaccardo scoorden zodat de Italianen met de drie punten gingen lopen.

Panathinaikos - Hapoel Tel Aviv: 2 – 0

In Groep G won Panathinaikos met 2-0 van Tel Aviv. Voor de Grieken een logische zege. De thuisploeg was gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg en dat vertaalde zich dan ook in twee doelpunten. Vlak na rust maakte Chen een eigen doelpunt en bracht zo de thuisploeg op voorspong. Op het uur verdubbelde Romero de score en zo werd het 2-0. [AN]