basFC Basel
gnkKRC Genk
Datum: 04/10/2012 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 2
Live Genk met Kumordzi en Tshimanga
Fabian Morren
| 0 reacties
Genk met Kumordzi en Tshimanga
Foto: © SC

Racing Genk speelt vanavond uit bij FC Basel. Na de overwinning in de Europa League tegen Videoton heeft Genk al een kleine bonus.

Basel verbaasde vooral vorig seizoen vriend en vijand door in de Champions League Manchester United uit te schakelen. In de achtste finales liep het vervolgens tegen Bayern München wel flink mis.

Basel pakte eerder al een punt op het veld van Sporting Lissabon, wat op papier wordt aanzien als de sterkste ploeg in de groep. Genk kan dus vanavond allicht vrede nemen met een punt.

Liefst 1.200 fans van Genk maken verplaatsing mee naar Basel. In totaal worden er in het stadion zo'n 16.000 supporters verwacht.

Bij Genk ontbreken Simaeys, Monrose en Barda met blessures. Daardoor wordt er achterin geopteerd voor het duo Nadson, Koulibaly en krijgt ook Kumordzi zijn kans in het elftal.

Bekende namen bij Basel zijn onder meer Streller en Alexander Frei. Yapi Yapo (ex-Beveren) is geblesseerd.

Wat denkt UNIBET over Basel - Genk?

Basel is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Genk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Basel met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 162 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Genk strijkt u 520 euro op.

Meer nieuws

Europa League