Volg de match tussen België en Gibraltar live, samen met vele andere supporters.

Geen verrassingen in de basis bij Roberto Martinez, behalve dat de Spanjaard aanvoerder Eden Hazard meteen in de basis dropt.
België-Gibraltar: 0-0
2
Mertens zet zich een eerste keer goed door. De bal komt bij Carrasco, maar zijn volley gaat hoog over.
3
De Rode Duivels blijven drukken. Ook de poging van Lukaku gaat boven de dwarsligger van bezoekende doelman Ibrahim.
5
België meteen in het offensief!
Opnieuw een goede aanval vanop rechts. Meunier brengt de bal voor, maar de bal wordt voor de neus van Carrasco in hoekschop gewerkt.
7
Een momentje van rust voor Gibraltar, want Ibrahim mag de bal in het spel trappen.
8
Opnieuw een aanval via rechts, het levert opnieuw een hoekschop op. Ondertussen zijn de intenties van Gibraltar wel heel duidelijk. Enkel aanvaller Casicaro blijft vooraan hangen.
10
Lukaku bijna met de 1-0!
Mertens zondert Lukaku af met een knappe pass. Ibrahim brengt redding, wat een kans! In de herneming wordt het schot van Alderweireld geblokt.
11
De vraag is: hoe lang gaat Gibraltar standhouden tegen de druk van de Rode Duivels?
12
Hazard krijgt de bal na een dribbel bij Carrasco, maar zijn wilde poging gaat over en naast.
14
Mertens krijgt de bal buiten de zestien, maar zijn schot gaat voorlangs.
14
Carrasco gaat zijn dichtste bewaker voorbij op links, Ibrahim brengt redding.
15
Lukaku op de paal!
Lukaku krijgt een dot van een kans van dichtbij, maar zijn poging strandt op de paal. Hier komt Gibraltar goed weg!
15

Owngoal
Owngoal van Dries Mertens: -
Het is na een kwartier spelen dan toch 1-0. Ibrahim gaat volledig in de fout op een voorzet van Mertens en de openingsgoal is een feit.
18

Goal
Doelpunt van Thomas Meunier (Dries Mertens)
Lang heeft het niet geduurd voor de dubbele voorsprong op het scorebord stond. Goede actie van Mertens, Meunier zet de dubbele voorsprong op het bord.
19
Dit kan wel eens een heel erg pijnlijke avond worden voor Gibraltar...
21

Goal
Doelpunt van Romelu Lukaku (Thomas Meunier)
Op enkele dolle minuten hebben de Duivels drie keer gescoord. Deze keer is het Lukaku die de bal van Meunier binnen kopt.
22
Witsel probeert het van buiten de rechthoek, maar zijn poging gaat via een bezoekend been over. Hoekschop voor België.
23
De kort genomen hoekschop komt bij De Bruyne. Ibrahim houdt met een fantastische parade de 4-0 uit zijn doel.
25
Gibraltar komt zowaar over middenlijn en krijgt een vrije trap. Vertonghen werkt weg.
25
Snelle counter van de Rode Duivels. Meunier bereikt Witsel, maar Ibrahim ranselt de bal in hoekschop.
27
Heerlijke kapbeweging van Hazard, die Mertens vindt. Zijn schot gaat dankzij een bezoekend been naast.
27

Goal
Doelpunt van Axel Witsel (Dries Mertens)
Wat een wereldgoal van Axel Witsel. De middenvelder laat Ibrahim kansloos met een weergaloze omhaal. Héérlijk doelpunt.
29

Goal
(Nog) geen 5-0!
Mertens legt de voorzet van De Bruyne in doel, maar de vlag gaat de hoogte in. Geen goal.
31
Meunier zoekt Lukaku, maar zijn kopbal gaat over.
33
Kompany na fantasietje nét niet met de 5-0
Schitterende combinatie van Mertens en de mee opgerukte Kompany. De verdediger kan de kers nét niet op de taart plaatsen.
35
Zijn we op weg naar een record? De Rode Duivels wonnen ooit met 10-1 van San Marino... Maar dat is nog veraf.
37
Carrascao gaat op zoek naar zijn goaltje, maar zijn poging gaat opnieuw hoog over.
38

Goal
De forfaitcijfers staan een goede 7 minuten voor de rust al op het bord. Lukaku kan enig makkelijk de vijfde treffer maken.
40
 Rode kaart voor Axel Witsel
Witsel gaat te stevig door en krijgt meteen een rood karton onder zijn neus geduwd. België nog meer dan een helft met zijn tienen.
42
Van de hemel naar de hel voor Witsel. Na zijn weergaloze goal moet de middenvelder vroegtijdig gaan douchen.
45

Goal
Doelpunt van Eden Hazard (Thomas Meunier)
Hazard kan de bal voorbij Ibrahim tikken en zo staat het 6-0. Ook met zijn tienen lukt het dus voor de Rode Duivels.
45+2
We gaan rusten met een 6-0 voorsprong. Enige smet op de feestvreugde is de rode kaart van Witsel.

Scheidsrechter
Rust
België - Gibraltar: 6-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Dries Mertens
Ingevallen Mousa Dembélé

46
Dries Mertens is tijdens de rust in de kleedkamer gebleven. Zijn vervanger is Dembélé.
47
Vertonghen zwiert de bal voor doel. Lukaku kan er net niet zijn voet tegenzetten.
49
Hazard zet Meunier met een geniaal passje op wandel. Carrasco en Lukaku lopen elkaar in de weg om de 7-0 in doel te leggen.
51
Ondanks de numerieke minderheid blijven de Duivels in de aanval trekken. Het levert een hoekschop op.
53
Meunier brengt de bal nog eens voor doel. Een nieuwe hoekschop voor de Duivels.
55
België blijft pressen, nog steeds 6-0
Hazard snijdt goed naar binnen en stelt Ibrahim op de proef met een schot. De bezoekende doelman gaat goed plat.
57
Vertonghen ziet en bereikt Lukaku. Zijn kopbal is te zwak om Ibrahim verontrusten.
57
Snelle tegenaanval via Kompany en Hazard, die Carrasco bedient. Die krijgt de bal in twee tijden niet voorbij een verdediger van Gibraltar.
59
Hazard voelt zich duidelijk in zijn sas. Hij brengt de bal hard voor, via een bezoekend been gaat de bal bijna in eigen doel.
60
Carrasco probeert zich tussen drie verdedigers te dribbelen, maar dat lukt net niet.
60

Goal
Doelpunt van Thomas Meunier (Eden Hazard)
Meunier loopt de ruimte in en wordt prima bediend door Hazard. De ex-verdediger van Club Brugge hoeft de 7-0 maar in doel te leggen.
61
Vervangen Anthony Hernandez
Ingevallen Alain Pons

62
We hebben zowaar een kans van Gibraltar. Lee Casciaro zet zich goed door, maar hij kan Courtois niet verontrusten.
65
Gaat België de magische '10' halen? Er resten nog 25 minuten op de klok.
67

Goal
Doelpunt van Thomas Meunier (Kevin De Bruyne)
We zijn op twee doelpunten van de magische 10. De Bruyne met prima voorbereidend werk, Meunier scoort zijn derde van de avond.
69
'Thomas Meunier' galmt er door Sclessin. De Rode Duivel is aan een prima wedstrijd bezig en legde er al drie in het mandje.
72
Hazard bedient De Bruyne met een listig balletje, maar zijn controle is onzuiver en zo mag Ibrahim de bal nog eens in het spel trappen.
74
Vervangen Ryan Casciaro
Ingevallen Robert Guilling

76
Lukaku legt af voor De Bruyne, Ibrahim heeft weinig moeite met het schot.
77
Vervangen Eden Hazard
Ingevallen Thorgan Hazard

Hazard mag gaan rusten. In zijn plaats komt jongere broer Thorgan.
78
Hazard laat zich meteen opmerken. Zijn voorzet gaat in hoekschop.
79
Lukaku wordt het straatje in gestuurd, maar Pusey duwt de United-aanvaller naar buiten. Hij legt af voor Carrasco, maar zijn schot gaat (een zoveelste keer) hoog over.
82
 Rode kaart voor Erin Barnett
Ook Gibraltar valt met zijn tienen. Barnett krijgt rood na de fout op De Bruyne.
84

Goal
Doelpunt van Romelu Lukaku (Onbekend Onbekend)
Kevin De Bruyne mag alleen op Ibrahim af, maar wordt gehaakt. De bal gaat op de stip en Lukaku maakt de 9e van de Duivels.