Datum: 31/08/2017 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Koning Boudewijn Stadion
Geen tijd voor experimenten: Roberto Martinez heeft duidelijke doelstelling voor Rode Duivels tegen dwergstaat
Aernout Van Lindt Bart Ver Elst
Aernout Van Lindt en Bart Ver Elst
| 0 reacties
Geen tijd voor experimenten: Roberto Martinez heeft duidelijke doelstelling voor Rode Duivels tegen dwergstaat
Foto: © photonews

Ja, het is 'maar' tegen Gibraltar. Maar toch willen de Rode Duivels geen steken laten vallen én dus geen experimenten gaan uitvoeren. Zo snel mogelijk zoveel mogelijk scoren, dat is de opdracht.

“Natuurlijk gaan we voor zes op zes in de volgende twee wedstrijden, dat staat buiten kijf. Maar we beseffen ook wel dat het warm zal worden in Griekenland", aldus Kevin De Bruyne.

"Letterlijk en figuurlijk, ja. Het enige voordeel is misschien dat zij nu ook wel moeten winnen en dus iets meer gaan moeten komen dan in de heenmatch, al verwacht ik niet meteen een doelpuntenfestijn. Toch mogen we ook de match tegen Gibraltar niet uit het oog verliezen, zij gaan vermoedelijk met veel verdedigers achter de bal spelen en dat soort matchen moeten we leren openbreken."

"Een goede test om te zien waar we staan", beseft ook bondscoach Roberto Martinez. "Neen, het is niet de tijd om te experimenteren. We willen twee goede resultaten neerzetten, ook tegen Gibraltar."

Voor de WK-Kwalificatie wedstrijd België - Gibraltar heeft Unibet een geweldige promotie voor je klaarstaan. Als je pre-match minstens €10 inzet op de wedstrijd, ontvang je een terugbetaling van €10 mocht je weddenschap verloren gaan.

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor de promotie.
  2. Plaats een pre-match weddenschap van minstens €10 op België - Gibraltar (minimum odds 1.40).
  3. Ontvang een terugbetaling van €10 in free bets, mocht je weddenschap verloren gaan.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)