Eén punt in Griekenland pakken: "We gaan om te winnen, maar..."

Eén punt in Griekenland pakken: "We gaan om te winnen, maar..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De verdediging van de Rode Duivels had donderdagavond evengoed mee vooraan kunnen gaan staan. Een rustige avond voor Kompany, Vertonghen en Alderweireld. Die laatste verwacht zich zondag echter aan heel wat meer werk. Maar het blok staat er!

Met de terugkeer van Vincent Kompany staat de basis van zondag ook al vast. Er hoeft niet meer gespeculeerd worden wie Vertonghen en Alderweireld gaat aanvullen. "We hebben nog kwaliteit op de bank zitten", zei Alderweireld natuurlijk als goeie ploegmaat. "Ook als er anderen staan, is er geen kwaliteitsverlies."

Maar ja, Kompany blijft natuurlijk Kompany... "Het gaat goed met hem centraal. We zijn alle drie sterk aan de bal en de automatismen zijn er nog altijd. Dat is belangrijk. Een speler met zijn kwaliteiten is uiteraard een meerwaarde. En hij straalt ook vertrouwen uit naar de andere spelers."

Kompany straalt vertrouwen uit naar de andere spelers

Zondag moet het afgemaakt worden. De Duivels hebben genoeg aan een gelijkspel om het WK binnen te hebben. "We staan er al met één been in, nu dat andere been er nog bijtrekken. Wij gaan om te winnen, altijd! Maar als de omstandigheden zich voordoen dat je met een gelijkspel tevreden moet zijn, gaan we dat gewoon meepakken. Nu telt enkel de kwalificatie!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties