Wie moet Witsel vervangen? Martinez heeft twee opties: "Het gaat een hel worden, ik heb iemand nodig die daar tegen kan"

Wie moet Witsel vervangen? Martinez heeft twee opties: "Het gaat een hel worden, ik heb iemand nodig die daar tegen kan"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Axel Witsel werd het een wedstrijd met twee gezichten, die 9-0 tegen Gibraltar. Hij scoorde een absolute wereldgoal met een omhaal, maar keek ook tegen een rode kaart aan. En dus moet hij vervangen worden.

Het stond uiteraard hoog op de agenda voor de persconferentie van Roberto Martinez. "We moeten in een heel vijandige omgeving spelen, zijn vervanger moet daartegen bestand zijn."

Bij ons gaat spontaan een lampje branden, maar Radja Nainggolan kan uiteraard niet meer opgeroepen worden. "Ik heb iemand nodig die in die omstandigheden kan spelen en er zijn veel goeie opties na Axel Witsel."

Witsel wou mee naar Griekenland, maar we gaan hem proberen ontlasten

-Roberto Martinez

Onze gok gaat richting Moussa Dembélé. Die is nooit van iets onder de indruk. Witsel gaat overigens terug naar China. "Hij wou blijven en mee afreizen met de ploeg, maar dan had hij teveel moeten reizen. We gaan hem proberen ontlasten."

Een andere optie is uiteraard Marouane Fellaini. "Hij heeft me verbaasd in training", aldus Martinez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties