Straks topper Moeskroen-Anderlecht

Straks topper Moeskroen-Anderlecht
Foto: © SC

Vanavond staat in de eerste afdeling de topper tussen Moeskroen en Anderlecht op het programma. Als KRC Genk en Club Brugge nog een beetje hoop koesteren om Anderlecht bij te benen, dan zullen ze onder meer op teams als Moeskroen moeten rekenen. Voor Hugo Broos is het alvast een speciaal duel, hij gaat op bezoek bij z'n ex-club.

Moeskroen-trainer Leekens en z'n collega Broos hebben afgesproken dat de winnaar op een etentje trakteert. Leekens is weinig hoopvol op een stunt. Alleen als Anderlecht onder z'n niveau speelt en Moeskroen sterk presteert zit er puntengewin in voor de Henegouwers volgens Leekens. Moeskroen-spits Mbo Mpenza is iets positiever. Hij zegt dat als RSCA z'n normale niveau haalt, Les Hurlus maximum aanspraak kunnen maken op één punt.

Bij de Brusselaars komt Hannu Tihinen aan de aftrap. Hij moet woensdag Glen De Boeck vervangen in het CL-duel op Celtic en dient wedstrijdritme op te doen. Moeskroen rekent vooral op Mbo Mpenza om een gat in de Brusselse verdediging te slaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties