From Heroes to Zeroes

From Heroes to Zeroes
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge is op een week tijd enorm veel van zijn waarde verloren. Exact tien dagen geleden sprak heel Europa nog vol lof over de Belgische kampioen die de Europese kampioen AC Milan in eigen huis ging kloppen. Intussen is er veel veranderd. Club verloor in Heusden-Zolder en Lokeren: op dit ogenblik twee matige clubs in de hoogste afdeling.

Club mag alle titelambities opbergen. Het ontbreekt op dit ogenblik de nodige weerbaarheid en de wilskracht om een achterstand om te buigen. De topclub uit West-Vlaanderen kan nog steeds voetballen, maar het vertrouwen is op dit ogenblik weg en een overwinning is dan ook broodnodig. Of een opdracht tegen AC Milan dan een geschenk is, zal een vraagteken blijven tot dinsdag.

Gelukkig voor Club zijn Italiaanse clubs meestal niet geneigd om een tegenstander tot op het bot uit te kleden. Een snelle goal kan echter genoeg zijn om het nodige vertrouwen weer in de ploeg te pompen. Van enorm belang zal de paraatheid van zowel doelman Verlinden als middenvelder Clement zijn. Beiden zijn zeer twijfelachtig.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties