Leider vernedert rode lantaarn

Leider vernedert rode lantaarn
Foto: © SC

Leider Kickers Charleroi kreeg op de vijftiende speeldag de rode lantaarn van eerste klasse, PS Oostkamp, op bezoek. De West-Vlamingen werden met zware 22-2 cijfers terug richting Oostkamp gestuurd. TLR Antwerpen heeft een goede zaak gedaan in de strijd om een play-off ticket. De Antwerpenaren versloegen ES Bocholt, het nummer vijf in het klassement, in een rechtstreeks duel met 8-6. Minicup Lommel, vierde in de stand, kreeg T-Interim Borgerhout over de vloer maar hield aan dit bezoekje een wrang gevoel over. Lommel ging met 2-4 de boot in en kon zo niet profiteren van het verlies van Bocholt om de play-off plaats te verstevigen. Borgerhout deed wel een goede zaak. Zij wippen nu naar de zevende plaats in het klassement met 21 punten uit vijftien wedstrijden.

CP Hasselt sluipt langzamerhand naar de top-vijf toe. Het ging winnen bij de buren uit Hoeselt met 2-4 en zo naderen ze in het klassement op twee punten van het nummer vijf, ES Bocholt. ST Rekem behaalde zijn vierde overwinning van het seizoen. Het versloeg in eigen huis Junkies Frameries met 8-1 en komt hierdoor op de elfde plaats terecht. Tot slot was er nog de wedstrijd tussen Châtelet en Beyne, die werd met 2-6 gewonnen werd door Juventini Beyne.

De wedstrijd Houthalen-Genk - Action 21 Charleroi werd verplaatst naar zaterdagavond. Action 21 won met 1-5 bij de Limburgers en blijft zo op twee punten van leider Kickers Charleroi.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties