Mendoza dichtbij overgang naar L.Moskou

Mendoza dichtbij overgang naar L.Moskou
Foto: © SC

Club Brugge en de Russische club Lokomotiv Moskou zijn tot een akkoord gekomen over de transfersom voor Andrés Mendoza. Deze bedraagt twee miljoen euro maar de 25-jarige speler zelf heeft nog geen akkoord gegeven.

Marc Degryse zei na afloop dat Mendoza voorlopig nog bij Brugge is, en wel omdat de onderhandelingen tussen speler en club nog niet afgehandeld zijn…Bij Brugge zelf hoopt men dat de speler op de aanbieding zou ingaan, vooral vanwege zijn grilligheid. Mendoza liet al meermaals in de pers blijken op zoek te zijn naar een andere droomclub. Maar of Moskou in aanmerking komt, is nog af te wachten.

Als de transfer doorgaat zal vermoedelijk de 2 miljoen euro ervoor zorgen dat Club wat speelruimte heeft voor een nieuwe aanwinst. Dat zou dan Mbo Mpenza binnen het bereik brengen, maar toch lijkt dit niet evident. Binnen Club Brugge vindt men immers dat de looneisen gesteld door de 27-jarige aanvaller aan de erg hoge kant zijn. Daarom ook volgt men in Brugge nog een andere meer spectaculaire, volgens hun zeggen, piste in het buitenland...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties