Chili geeft zege uit handen

Paraguay en Chili zullen nog even moeten wachten voor zekerheid over de kwalificatie voor de Copa América. De Zuid-Amerikaanse landen speelden gisteren gelijk in het landentoernooi. Het werd 1-1.

Chili begon erg aanvallend, maar aanvankelijk werd dat niet beloond. Pas in de 70e minuut kwamen de Chilenen op voorsprong dankzij een goal van Sebastian Gonzalez. Lang duurde het Chileense feestje echter niet, want luttele minuten later zette Ernesto Cristaldo de bordjes al weer in evenwichtig. De verdediger bezorgde Paraguay zo toch nog een punt. Paraguay heeft daarmee genoeg aan één punt in haar laatste wedstrijd tegen het al geplaatste Brazilië. Chili moet dan weer winnen van Costa Rica, wil het nog een kans maken.