Cappellen de boot in tegen Kontich

Stef Hendrickx

Door de vroege uitschakeling van Cappellen in de beker van België, stond er gisteren een oefenwedstrijd op het programma tegen Kontich.  Ook tegen Kontich werd er alles behalve goed gevoetbald.

De eerste helft was voor Kontich, met al meteen een bal tegen de paal van Van Hoogten.  Aan de overkant dreigde Kortland met een knal, het schot werd overgetikt door doelman De Wilde.
Toch kon Cappellen ei zo na op voorsprong komen, maar Adam veegde de bal van Mattheusen van de lijn.  Niet Cappellen maar wel Schoten kwam op slag van rust op een 0-1 voorsprong.  Van Bouwel knalde de bal via de paal binnen.

De tweede helft begon beter voor Cappellen,  toen Schoenmaekers een strafschop versierde.  Kortland zette de elfmeter om het het stond 1-1.  Cappellen kreeg de match terug in handen tot op het moment dat Rombouts Hamouch haakte in de zestien.  Ook Kontich kreeg een strafschop, en die werd omgezet door Verfaille.  Tot overmaat van ramp stond één minuut later al 1-3 toen Ferket de bal niet wegkreeg en Hamouch Cappellen helemaal in verlegenheid kon brengen.