Zetterberg heeft afgezien

Wim Pauwels
| 0 reacties
Zetterberg heeft afgezien
Foto: © SC

Zetterberg heeft afgezien

Par Zetterberg is in.  Walter Basseggio out.  Een simpele conclusie na de 5-1 winst van Anderlecht tegen Lierse.  "Ik heb zwaar afgezien op de bank," zegt Zetterberg.  De verrijzenis van een oude krijger, die zat weg te kwijnen op de bank.

"Ik krijg nog rillingen als ik terugdenk aan de staande ovatie zaterdag," vertelt de goedlachse Zweed.  De paarswitte supporters bedankten de 33-jarige middenvelder voor het spektakel met een daverend applaus.  "Het is de eerste keer dat dit mij overkomt sinds mijn terugkeer uit Griekenland."

Die uitspraak verraadt meteen enige rancune in de stem van de Zweed.  Hij zat dan ook meer op de bank dan hem lief is.  "Iedere keer dat ik niet speelde, zag ik af.  Als dit tien jaar geleden gebeurd was, ontstond er een clash met mijn trainer." Meteen een stevige sneer richting trainer Hugo Broos.

Ook Basseggio komt ter sprake.  Walt is een goede vriend van Zetterberg, maar voor een stekje op het veld meer dan ooit concurrenten.  "Walter moet niet denken dat hij een slechte speler is, omdat hij een keer op de bank moet zitten. Hij komt nog wel terug."  Maar dan moet hij wel eerst voorbij Par Zetterberg,de man in vorm.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties