"Eerste keer in mijn loopbaan"

Schepens Pieter
| 0 reacties
"Eerste keer in mijn loopbaan"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Na Stanic en Spehar heeft Club een nieuwe Kroatische topspits in huis. Balaban heeft niet veel interesse in de doelschutterstand en wil eerst en vooral kampioen worden met Club. " Dat mijn doelpunten ervoor zorgen dat we winnen, maakt het leuk, maar ik heb geen intentie om topschutter te worden."

Bosko scoorde 4x tegen FC Brussels en dat overkwam hem nooit eerder. "Het is de eerste keer in mijn loopbaan dat ik vier keer scoor in één wedstrijd. En daar hoort dan nog een hattrick bij.", aldus Balaban. "Men heeft nu eenmaal van die dagen dat alles meezit. Nochtans hebben we het eerste halfuur moeilijk gehad. Onze doelpunten vielen altijd op het gepaste moment, waardoor de veer gebroken was bij de 1-2 van Verheyen. Toen de 1-2 op het bord stond was het leuk voetballen en kregen we ruimte zat. Toen was het echt genieten."

Balaban hoopt stiekem op een selectie voor het Kroatisch nationale elftal. "Mijn vier doelpunten zullen ook de bondscoach opvallen. Na een goed gesprek met hem heeft hij verteld me te zullen blijven volgen.", vervolledigt Balaban, die niks afweet van de interesse van Lens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties