"Sorry Anderlecht!"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Sorry Anderlecht!"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Als er straks gestemd moet worden voor de blunder van het jaar, dan maakt Tristan Peersman ongetwijfeld een grote kans. De eerste keeper van de Rode Duivels liet zich gisterenavond verrassen door een vrije trap van Macquet. Hij leek de bal klemvast te hebben, maar liet hem toch nog door zijn benen rollen. Het kostte Anderlecht dure punten, want de Brusselaars konden de 2-1-achterstand niet meer goedmaken.

Tristan Peersman beseft maar al te goed wat hij gedaan heeft. De ex-keeper van Hemiksem bood dan ook zijn verontschuldigen aan: "Ik ging in de fout en verontschuldig me hiervoor tegenover mijn medemaats en de supporters. Ik liet hen in de steek. Maar dat is nu eenmaal het leven van een doelman."

"Ik twijfel na deze misser zeker niet aan mezelf. Ik moet nu reageren door hard te werken op training. Ik weet niet of de trainer me zal laten staan. Dat is zijn keuze. Het is wel zo dat we als groep winnen en als groep verliezen. Iedereen maakt fouten, maar deze bezorgt ons jammer genoeg de nederlaag."

Ook over de achterstand op Club Brugge wilde Peersman wat kwijt: "De competitie zit nog in een pril stadium. We krijgen nog voldoende kansen om de achterstand goed te maken. We moeten ons nu gewoon concentreren op Inter. Deze dreun moeten we snel verwerken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties