Belangrijkste wedstrijd van’t jaar

Rita De Meyer
| 0 reacties
Belangrijkste wedstrijd van’t jaar
Foto: © SC

Vanavond om half-negen speelt SK Beveren om zijn terugwedstrijd van de Uefacap tegen Levski Sofia. Vorig keer wisten ze alvast een verrassend 1-1 gelijkspel te behalen op het Bulgaarse Levski Sofia. Vraag is dan ook of Beveren vanavond kan stunten en doorstoten naar de poulefase van de Uefacup. Helleputte noemt het alvast de belangrijkste wedstrijd van het jaar “Voor ons is dit de wedstrijd van het jaar. Als we de groepsfase halen, is al de rest van dit seizoen bonus.'

Opvallend is alvast het feit dat er dit keer géén elf Ivorianen op het veld zullen staan. Helleput kiest vanavond opnieuw voor Marc Volders, die vorig weekend nog schitterde in de wedstrijd tegen Oostende. Het is natuurlijk afwachten of hij ook vanavond Beveren kan rechthouden tegen de Bulgaarse kampioen.

Volders beseft wel dat het niet gemakkelijk zal zijn “Het wordt heel moeilijk. We zullen een superdag moeten hebben. Technisch zijn we dan wel de beste ploeg van België, op techniek alleen red je het niet. De heenmatch was mijn allereerste Europese match ooit, hopelijk kunnen we er vanavond met zijn allen een vervolg aan breien. Voor het imago van de club zou dat in elk geval fantastisch zijn” lezen we in de kranten.

Beveren moet vanavond overigens wel Junior missen die zijn laatste Europese schorsingsdag uitzit en Copa is out met een dijblessure.

Kern Beveren: Volders, Badjan, Diabis, Eboué, Mahan, Tokpa, Marco Né, Seka, Romaric, Diallo, Sanogo, Lardenoit, Vleminckx, Zito, Arunyna, Ouattara, Verhulst.

Kern Levski Sofia: Ivankov, Milanov, Topusakov, Markov of Stojanov (?), S. Angelov, Bukarev, Telkyiski, Borimirov, Richard, Chilikov, E. Angelov (Dimov, Uzonov, Ljubanov, Kolev, Simonovich, Markov of Stojanov (?), Gencev).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties