Frustraties voor Arsenal

Rosenborg-Arsenal 1-1

Ondanks een vroege voorsprong is Arsenal er niet in geslaagd te winnen op het veld van Rosenborg. De Gunners begonnen sterk aan de wedstrijd en na zes minuten kon Freddie Ljungberg er 0-1 van maken. Het leek de voorbode van een mooie Europese avond, maar de wedstrijd viel compleet stil. Het werd een festival van slechte passes, met vreselijk weinig kansen tot gevolg. Roar Strand kon in de tweede helft Rosenborg op gelijke hoogte brengen. Hierna oefende Arsenal nog even druk uit, en zowat de helft van de Gunners kreeg nog een kans om te scoren, maar iedereen miste. Uiteindelijk was het een verdiende puntendeling voor Rosenborg dat moedig vocht tegen Arsenal.

Rosenborg: Espen Johnsen, Basma (Russell 74), Riseth, Hoftun, Dorsin, Strand (George 64), Solli, Winsnes, Brattbakk (Braaten 82), Storflor, Frode Johnsen.
Subs Not Used: Ronningen, Torjus Hansen, Stensaas, Helstad.

Arsenal: Lehmann, Lauren, Toure, Campbell, Cole, Ljungberg, Vieira, Edu, Pires (Van Persie 82), Henry, Reyes.
Subs Not Used: Almunia, Fabregas, Flamini, Cygan, Pennant, Clichy.

Toeschouwers: 21,100

Scheidsrechter: Florian Meyer (Duitsland).