Analyse CP Hasselt zwaar onderuit tegen Beyne

Joey Gastmans
| 0 reacties
CP Hasselt zwaar onderuit tegen Beyne
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Veertiende speeldag - Na een korte winterslaap mochten de eersteklassers gisteren hun wederoptreden maken in de competitie. Die korte pauze is de Limburgers van CP Hasselt kennelijk niet goed bevallen. De vijfde in de stand Hasselt verloor in eigen huis met zware 6-12 cijfers van seizoensrevelatie Beyne. Net als Beyne wonnen ook de nummers een en twee van het klassement. Leider Action 21 Charleroi kende in de uitwedstrijd tegen Houthalen-Genk niet al te veel problemen en won met 2-6. Forcom Antwerpen stuurde de buren uit Malle zonder punten huiswaarts, het versloeg de degradatiekandidaat met 8-3. Brussels United kreeg rode lantaarn Isola Hoeselt op bezoek. Hoeselt, dat de punten dringend nodig heeft, kon zich niet verweren en werd met een duidelijke 5-1uitslag afgetroefd. Brussels loopt in stand verder uit op CP Hasselt en blijft in het spoor van Forcom Antwerpen.

In de middenmoot deed Junkies Frameries de beste zaak. Frameries won in eigen zaal met 4-1 van het hoger gerangschikte Kickers Gilly. Onderaan het klassement lijkt Châtelet zich uit de degradatiezorgen te spelen. De wedstrijd tegen Bocholt werd met 4-3 gewonnen en zo neemt Châtelet vier punten voorsprong op de voorlaatste in het klassement KK Malle. 

De wedstrijd Lommel - Borgerhout werd verplaatst naar woensdag 12 januari. Borgerhout kwam gisteren uit in de terugwedstrijd voor de Beneluxbeker voor Bekerwinnaars en won die ook.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties