Sollied wil blijven bij Club

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sollied wil blijven bij Club
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Trond Sollied wil Club Brugge blijven trainen. "We zijn al samen bezig volgend seizoen voor te bereiden", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Club denkt niet aan een andere trainer en ik denk niet aan een andere club. Samen zoeken we naar versterking, bereiden we het oefenkamp voor en kijken we uit naar sparringpartners."

Sollied zei ook dat zijn team klaar is om het kampioenschap binnen te halen. De kleine blessures zijn geheeld door de gedwongen onderbreking, maar toch had de Noor liever gespeeld. Op de vraag of de afgenomen waardering voor zijn werk hem pijn doet, antwoordde hij dat iedereen hem terug wil waar hij gewerkt heeft. "En voor het overige weten de mensen niet echt wie ik ben", aldus de Noor.

Voor volgend seizoen wil Sollied er ook twee spelers bij. "De sleutel ligt bij Ivan Gvozdenovic. Als Metz zijn optie niet licht, keert hij terug naar hier. Blijft hij daar, dan moeten we op zoek naar een jonge linkachter die ook op het middenveld uit de voeten kan. En ook een extra spits zou welkom zijn. Gert Verheyen wordt er ook niet jonger op en zijn contract loopt af medio 2006."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties