Trekt Van Nistelrooy naar Spanje?

Vincent Cabrera
| 0 reacties
Trekt Van Nistelrooy naar Spanje?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt onwaarschijnlijk, maar het kan gebeuren dat Manchester United en Van Nistelrooy uit elkaar gaan. De Nederlander voelt zich niet meer zo gelukkig in Engeland.

De briljante spits heeft geen goed seizoen achter de rug. Vele blessures hebben hem aan de kant gehouden en het lukt hem niet om, zoals vroeger, gemakkelijk te scoren. 

De Spaanse pers beweert dat hij volgend seizoen wel eens voor FC Barcelona zou kunnen tekenen. Onlangs werden zijn vertegenwoordigers opgemerkt in de Catalaanse hoofdstad. De speler zelf zou het zien zitten om eens te veranderen van competitie en om voor zo'n grote club te spelen. Toen hij vorig jaar met Manchester de FA Cup won weigerde hij een bod van Real Madrid, maar nu overweegt hij een transfer naar Spanje.

Alex Ferguson, coach van Man. Utd., weet dat er veranderingen moeten doorgevoerd worden in zijn aanval. Indien hij nieuwe spitsen wil kopen zal hij er moeten verkopen. De Engelse club zou maar 15 miljoen euro vragen voor Van Nistelrooy. Goede vrienden van de Nederlander beweren dat hij zeker naar Barcelona zou gaan als Laporta, president, hem zou willen.

Van Nistelrooy heeft nooit verzwegen dat hij heel goed overeen kwam met Frank Rijkaard toen die bondscoach was van Nederland. Van Bronckhorst en Ten Cate zijn nog andere landgenoten die daar ook zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties