Spelers van Standard bekijken Anderlecht

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Spelers van Standard bekijken Anderlecht
Foto: © SC

Vandaag gaf trainer Dominique D’Onofrio voor het eerst deze week een gerichte training voor de wedstrijd van morgen tegen Anderlecht. Behalve spits Kovalenko, was iedereen aanwezig. Zoals verwacht is ook Gonzague Vandooren weer fit. De linkerpoot deed het de voorbije week rustig aan en trainde gisteren weer voluit mee met de spelersgroep.
 
Vóór de groepstraining van vanmorgen had D’Onofrio voor zijn kern nog iets anders in petto. De spelers moesten namelijk eerst kijken naar de beelden van de voorbije wedstrijd van Anderlecht (tegen La Louvière, red). Zo lijkt Standard, dat al 15 wedstrijden ongeslagen is, niets aan het toeval over te laten.  “We moeten dit weekend terug winnen en we zullen ons dan ook tot in de kleinste details voorbereiden”, liet de coach eerder al weten aan HLN.
 
Ook Jonathan Walasiak, die de laatste weken terug op niveau speelt, hoopt zijn prestatie van vorig seizoen te kunnen herhalen. “Scoren in Anderlecht geeft je toch een speciaal gevoel”, aldus de rechtermiddenvelder aan Standard.be. “Het zou schitterend zijn mochten we 1-4 winnen zoals vorig seizoen, maar ik ben al meer dan tevreden met een kleine 0-1, wie ook scoort bij ons.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties