Vierde speeldag eindronde 2de klasse

Dieter V.A.
| 0 reacties
Vierde speeldag eindronde 2de klasse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond om 20:30 staat de vierde speeldag van tweede klasse op het programma. De leider trekt naar Puyenbecke terwijl Royal Antwerp op bezoek mag bij De Leunen.

RS Waasland -  Roeselare
Voor Roeselare is de opdracht duidelijk, indien het vanavond de drie punten mee kan nemen, staan ze met anderhalf been in de hoogste klasse. Maar bij Waasland zijn ze niet van plan zich te laten doen na een één op negen. De Wase spelers staan gebrand op een overwinning in de eindronde.

Trainer De Maesschalck van Red Star Waasland moet wel rekening houden met een hele lijst van onbeschikbare namen.  Hofman en Hegelmeers zijn geschorst, terwijl Poorters, Vincken, Keita en Geldof niet aan de aftrap zullen komen vanwege een blessure.

Roeselare bleef voorlopig nog goed gespaard van blessures en kan vanavond rekenen op een bijna volledig fitte kern. Enkel Bouckenooghe, Orlans en Barbé moeten aan de kant blijven.

Geel - Antwerp
Niet enkel in Waasland wordt vanavond gevoetbald, ook in Geel staat er vandaag een partij op het programma.
De Great Old zal ontvangen worden in De Leunen, voor beide clubs is de missie ook duidelijk. Drie punten zijn een must, indien Geel slaagt in deze opdracht en Roeselare punten laat liggen heb ze nog enige kans om de poort naar eerste klasse te openen.

Trainer Maes van Geel heeft wel wat kopzorgen: buiten de langdurig geblesseerde Olieslagers kan hij ook geen beroep doen op Van De Weyer, Omelianovitch en Schops.

Bij Antwerp zit het goed, enkel Van Mieghem is geschorst en Asare, Idrissu en Gomez zijn onzeker.

Er staat vanavond dus heel wat op het spel. Indien Roeselare punten laat liggen en Geel de drie punten kan thuis houden lijkt er nog een zeer spannend slot te komen in deze eindronde. Indien Roeselare vanavond wint is de spanning er al af en kunnen ze de klus in Geel of thuis afmaken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties