Mitu krijgt ook bij Anderlecht nummer 99

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Mitu krijgt ook bij Anderlecht nummer 99
Foto: © SC

Vanmorgen stelde Anderlecht zijn nieuwste aanwinst voor. Een stralende Marius Mitu stond samen met voorzitter Roger Vanden Stock en manager Herman Van Holsbeeck de pers te woord. Mitu zal volgend seizoen, net als bij Lierse, met het nummer 99 spelen.

“Ik ben blij dat ik de kans zal krijgen deel te nemen aan de Champions League”, start Mitu zijn persconferentie. “Ik had een onderhoud met de trainer en hij vertelde me dat iedereen van nul begint. Iedereen krijgt een kans om zich te bewijzen. Dat de trainer daarover persoonlijk met mij sprak, betekent dat hij akkoord gaat met mijn komst en dat geeft mij vertrouwen. Ik zal mij moeten bewijzen tijdens trainingen en wedstrijden om mijn stek af te dwingen.”

Vanden Stock is opgetogen met de komst van Mitu: “Marius is één van de beste spelers in België. De meeste van die vedetten vertrekken naar het buitenland. Ik ben tevreden dat hij voor ons koos en in België blijft. Mitu sluit ook aan bij het Anderlechtprofiel.”

Mitu eindigde de persconferentie met een gouden tip voor bondscoach Aimé Anthuenis: “Of spelen bij de Rode Duivels mijn volgende droom is? Ik zal zeker niet weigeren als ik opgeroepen word.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties