Fandag op den Bosuil

Dirk Pieters
| 0 reacties
Fandag op den Bosuil
Foto: © SC

Naar jaarlijkse gewoonte begon vanmiddag omstreeks 13 uur de Antwerpse fandag. De festiviteiten gingen door achter het Atrium. Elke supportersclub was aanwezig met een eigen kraampje met animatie en gadgets. Je frustraties kon je uitleven in het “alles kapot gooien” spel waar GBA-foto’s de flessen en tv’s sierden.
De T-shirts, die speciaal voor het 125-jarige bestaan bedrukt waren verkochten als zoete broodjes, wat ook gold voor de overige tickets voor de galamatch tegen Manchester United komende woensdag.

Omstreeks 14u voegden ook de Antwerpspelers zich tussen de supportersmassa. Alles was mogelijk vandaag. De supporters kregen de kans om kennis te maken met de spelers. Handtekeningen werden gevraagd, foto’s werden genomen,… de spelers maakten zelfs tijd voor een praatje met hun supporters wat duidelijker geapprecieerd werd. 


Ook aan de kleinste fans was gedacht met de nodige randanimatie. Er stond een paardenmolen, een kraampje om te vissen, een vliegend tapijt.., Daarenboven werden de festiviteiten gesierd door een optreden van de kindergroep Xink, wat wellicht door de ouderen als hoofdpijnmakende muziek ervaren werd. 

Dit jaar geen Wauters en geen Stafke Fabri op het podium, beide heren lagen in het ziekenhuis. Dit kon niet beletten dat de spelers één voor één op het podium geroepen werden. Dit gebeurde onder aanmoedigend gejuich en gezang van de talrijke Antwerpfans. De belangrijkste afwezige op het podium was Chris De Witte, maar die wel rondwandelde op de fandag.

Er waren ondanks het slechte weer zo’n  5000 Antwerpsupporters present bij de spelersvoorstelling die om 17u begon.  Het is duidelijk, de supporters willen maar 1 ding, kampioen worden.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties