Owen misschien goedkoper naar Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Owen misschien goedkoper naar Liverpool
Foto: © SC

Real Madrid krijgt Engels international Michael Owen niet verkocht, ondanks de interesse van een resem topclubs. Real zou nu bereid zijn om de vraagprijs te verlagen. 

Real Madrid betaalde een jaar geleden aan Liverpool acht miljoen pond plus Antonio Nunez voor Michael Owen. Nu hoopte de Koninklijke enkele miljoenen meer te vangen voor de 25-jarige goalgetter. Manchester United en Newcastle trokken hard aan de mouw van Owen, maar konden nog niet tot een akkoord komen. Vooral de hoge vraagprijs van Real en de persoonlijke wensen van de speler staan een overgang in de weg.

Owen zou liefst terugkeren naar Liverpool, maar Rafael Benitez is niet gebrand op een terugkeer van de snelle aanvaller. Hij zou zijn miljoenen liefst anders spenderen en geraakt bovendien niet van Milan Baros af. De Tsjechische international weigert voorlopig elk voorstel van andere clubs. Toch zou er bij Liverpool een budget vrijkomen om Owen aan te trekken. Het bestuur moet manager Benitez nog overtuigen en zal zeker niet meer betalen dan de acht miljoen dat het vorig seizoen kreeg. 

Ondertussen liet Alan Shearer weten dat hij Owen graag bij Newcastle zou zien spelen. De ervaren goalgetter beseft echter dat de Magpies hem bitter weinig kunnen bieden aangezien ze geen Europees voetbal spelen. Ook Antonio Reyes zou graag samen met Owen in de aanval lopen. Als het van de jonge Spanjaard afhing trokken de Gunners Owen aan, maar Arsene Wenger liet eerder al verstaan geen interesse te hebben. Manchester United zou wel blijven hopen, maar niet opkunnen tegen het hart voor Liverpool. Een snelle oplossing lijkt nog steeds moeilijk haalbaar.





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties