Koppige Milan Baros: niet naar Lyon!

Wim Pauwels
| 0 reacties
Koppige Milan Baros: niet naar Lyon!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lyon heeft vanmorgen opnieuw een bod uitgebracht op Milan Baros, de Tsjechische international van Liverpool. Dat melden verschillende Britse kranten vandaag. De Franse club heeft ongeveer 12,5 miljoen euro veil voor de spits, meer dan 2 miljoen meer dan de oorspronkelijke vraagprijs van de Reds.  

Probleem is echter dat Baros de overgang naar Frankrijk helemaal niet ziet zitten. Bij Lyon zou hij zijn ex-trainer GĂ©rard Houllier opnieuw voor zich krijgen en dat is voor de 23-jarige Tsjech een brug te ver. "De Spaanse en Engelse competitie schat ik een eind hoger in dan andere Europese competities", gaf Baros eerder al te kennen.

Lyon is niet de enige club die zijn zinnen gezet heeft op de minzame Tsjech, vorig jaar nog topschutter van het EK in Griekenland. Ook Aston Villa wil Baros, maar biedt voorlopig nog te weinig. Dat huwelijk ziet Baros dan wel weer zitten.

Het vertrek van Milan Baros bij Liverpool zou het laatste obstakel zijn voor de terugkeer van het godenkind Michael Owen. Zijn transfer naar Real Madrid was geen onverdeeld succes en dus wil de spits dolgraag terugkeren. Met Baros, Djibrill CissĂ©, Fernando Morientes en Peter Crouch is er echter minstens een spits op overschot bij de Reds.

Alternatieve piste bij Lyon voor Baros is CissĂ©, wist Voetbalkrant gisteren al. Feit is dat Lyon in ieder geval cash genoeg op overschot heeft, sinds de overgang van Essien naar Chelsea. Die transfer leverde de Franse club een slordige 38 miljoen euro op.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties