Jestrovic wil volgend seizoen weg

Jestrovic wil volgend seizoen weg
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Nenad Jestrovic aan zijn laatste seizoen bij Anderlecht bezig is. De aanvaller aast al drie seizoenen op een transfer naar het buitenland, maar tot nog toe kwam die er nooit. Deze zomer toonde AS Monaco wel meer dan gewone interesse, maar de Monegasken boden te weinig.

In Het Laatste Nieuws deed Jestrovic zijn verhaal: “Monaco meldde zich op 30 augustus, één dag voor het afsluiten van de transferperiode en bood tussen één en twee miljoen euro. Op 31 augustus voerde de Franse club nog drukke onderhandelingen met Herman Van Holsbeeck, maar Anderlecht wilde niet onder drie miljoen euro gaan. Uiteindelijk ging de deal dus niet door.”

“Dit seizoen krijg ik met Anderlecht de kans om mij Europees in de kijker te spelen. We spelen Champions League en zitten in een groep met absolute toppers. Bovendien is er ook nog de wereldbeker in Duitsland waar ik me met Servië-Montenegro zou kunnen tonen. Ik ga dus kansen genoeg krijgen om die laatste, lucratieve transfer af te dwingen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties