Tristan Peersman door het lint na beloftenmatch

Rita De Meyer
| 0 reacties
Tristan Peersman door het lint na beloftenmatch
Foto: © SC

Na de reservenwedstrijd Roeselare-Anderlecht (2-3) raakte doelman Tristan Peersman slaags met een steward van Roeselare. De gewezen international reageerde daarmee op uitlatingen van het publiek en - volgens waarnemers - ook van de bewuste steward. Zij hadden opmerkingen gemaakt over het spel van Peersman.
Dat de bijna 27-jarige keeper van paarswit het moelijk heeft met negatieve reacties van supporters, bleek ook vorig seizoen, toen hij tijdens de rust van STVV-Anderlecht de kleedkamer niet meer uitwilde.

SV Roeselare-secretaris Roland Deblaere van SV Roeselare distantieert zich van het voorval. "Ik heb het ook gehoord, maar ik was er niet bij. Maar ontkennen doe ik zeker niet, u kan misschien eens bellen met de veiligheidsverantwoordelijke: mijnheer Verkindere."
Hallo mijnheer Verkindere? "Ja, ik heb het zien gebeuren. Het was tijdens de rust bij het aftreden van het veld. Er riep iemand iets uit het publiek. Maar goed, u weet net als ik dat er veel geroepen wordt hé. De steward wilde volgens mij alleen de orde bewaren. Peersman ging in de clinch met de steward en verkocht hem enkele rake klappen." Meer details wilde hij niet kwijt. De bewuste steward was onbereikbaar voor commentaar.

De voorbije dagen bleek Tristan Peersman, ondanks onze herhaalde pogingen onbereikbaar voor commentaar.


Auteurs: Jan De Jong & Jimmy Wouters
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties