Brosque in de belangstelling van Sydney
Redactie
| 0 reacties
Brosque in de belangstelling van Sydney
Foto: © SC

Alex Brosque staat in de belangstelling van Sydney FC en volgens sommige media heeft de aanvaller al een contract getekend bij de ploeg van coach Pierre Littbarski.

Brosque is momenteel topschutter bij Queensland Roar met drie doelpunten in vijftien wedstrijden. Littbarski zou de 22-jarige spits er graag bij hebben als aanvalspartner van Dwight Yorke. De voormalige Westerlo-speler zal dan wel de concurrentie met Sasho Petrovski, David Zdrilic en John Buonavoglia moeten aangaan.

Een andere reden waarom Brosque naar Sydney zou verhuizen, is omdat hij dan dichter bij zijn familie zou wonen. Queensland-coach Miron Bleiberg ontkent echter dat er een akkoord is tussen de aanvaller en Sydney FC.

Bleiberg: "We weten dat Sydney achter hem aan zit en hij zal een beslissing moeten nemen. Momenteel is het echter mijn probleem niet, want hij zal bij ons spelen tot het einde van het seizoen. Hopelijk blijft hij voor minstens nog een ander jaar." Brosque is immers op het einde van het seizoen transfervrij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties