Is Lokeren de oplossing voor Iachtchouk?

Philippe Crols
| 0 reacties
Is Lokeren de oplossing voor Iachtchouk?
Foto: © SC

Aimé Anthuenis is nog maar een dag officieel aan het werk bij Lokeren en hij komt al met een mogelijke transfer op de proppen. De ex-bondscoach zou er niets op tegen hebben mocht Oleg Iachtchouk zijn nieuw team komen versterken. 

Aimé Anthuenis heeft zijn kern dus al eens onder het vergrootglas genomen en is tot de conclusie gekomen dat een extra spits misschien geen overbodige luxe is. Met Bouchouari, Drulic en Bancé heeft de club welliswaar nog drie degelijke spitsen op de loonlijst staan. Dat is volgens Anthuenis dus niet genoeg en hij zou Oleg Iachtchouk er graag bijhebben. Op zich is dat niet echt een probleem, want de Oekraïner mag weg bij paars-wit, want hij komt er nauwelijks van de bank. Bovendien kent hij Anthuenis nog van diens periode bij Anderlecht. Alles in orde lijkt dus, maar niet volgens Het Nieuwsblad en La Dernière Heure. Volgens die twee kranten ziet de spits Lokeren namelijk niet echt zitten. 

De transfer van Tristan Peersman naar Willem II daarentegen is wel zo goed als rond. De doelman kan in Tilburg voor 2,5 jaar tekenen. Dinsdag trekt hij naar Nederland om medische tests af te leggen, daarna neemt hij een definitieve beslissing. 


Door Philippe Crols en Anthony Van der Planken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties