Mogelijke vervanger Balaban is niet duur

Mogelijke vervanger Balaban is niet duur
Foto: © SC

Enkele dagen geleden meldde Voetbalkrant.com al dat Goran Ljubojevic mogelijks Bosko Balaban in januari komt vervangen. Wie is nu die Ljubojevic?

Deze Kroatische aanvaller werd geboren op 4 mei 1983 in Osijek. Hij kreeg dan ook zijn eerste voetballessen bij het plaatselijke HNK Osijek voor hij de overstap naar Dinamo Zagreb maakte. Met zijn 1m90 en 87kg is de 22-jarige als spits een imposante verschijning.

De Kroatische pers omschrijft hem als iemand die nogal traag oogt, maar ondanks zijn lengte de nodig technische bagage heeft en kopbalsterk is. Wat hem vooral interessant maakt, is echter zijn transferprijs. Dinamo heeft namelijk financiële problemen en zou niet te moeilijk doen bij een bod rond de 350.000 euro.

Nog volgens de Kroatische pers heeft ook Hamburg SV enige interesse voor Ljubojevic al heeft de Duitse club de voorkeur voor een andere Kroaat, namelijk Bosko Balaban. De club van Emile Mpenza en Daniël Van Buyten zal echter wel snel moeten zijn want Le Mans heeft al gesproken met de zakenwaarnemer van Balaban. Tenslotte melden verschillende Kroatische media dat er al verkennende gesprekken zijn geweest tussen Club Brugge en de makelaar van Srjdan Lakic.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties