Nihat trekt zo goed als zeker naar Rusland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Nihat trekt zo goed als zeker naar Rusland
Foto: © SC

De wegen van de Spaanse club Real Sociedad en zijn Turkse international Nihat Kahveçi scheiden wellicht in januari. Het contract van de 26-jarige Turk loopt volgende zomer af en Real Sociedad dat met heel wat schulden kampt, kan zo nog wat geld voor zijn aanvaller krijgen.

Dinamo Moskou en FC Valencia zijn fel geïnteresseerd in de diensten van Nihat maar volgens Skysports is het zo goed als zeker dat de aanvaller naar Spartak Moskou trekt. De Russische club zou 11,5 miljoen euro veil hebben voor Nihat. 

"Ik heb er hard over nagedacht maar ik denk dat het best is voor mij en voor de club dat ik straks Real Sociedad verlaat. Er waren veel mensen die mij niet geloofden toen ik zei dat ik niet het einde van mijn contract wilde afwachten om te vertrekken, zodat ik volgende zomer makkelijk weg zou kunnen met een vrije transfer. Ik heb trouwens altijd gezegd dat als de club een aanbieding voor mij krijgt, ik er klaar voor was om te onderhandelen als het bod interessant was voor mij en de club," aldus Nihat.

Nihat Kahveçi is een populaire speler bij de Real Sociedad-supporters. Hij scoorde in 117 wedstrijden in de Primera Division 55 keer voor de club uit San Sebastian. De Spanjaarden denken al een opvolger voor Nihat te hebben gevonden met de Deen Morten Skoubo. Michael Laudrup, coach van Skoubo's club Brøndby IF, zou hem aangeraden hebben bij zijn goede vriend José Maria Bakero die sportief directeur is bij de Basken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties